Ingå ett nätverk som annonsör

Vi vill tipsa om ett härligt nätverk online där du som annonsör, marknadsförare och reklamälskare kan gå med för att få råd, tips och möta likasinnade människor.

Vilka är Sveriges Annonsörer Förening?

Föreningen Sverige Annonsörer bildades den 15 november 1924 och är Marknadschefens bästa vän. 36 personer från 30 företag kom samman och vid den här tiden började det allmänna annonsklimatet bli komplicerat och anarkistiskt. Man ville skapa ett starkt forum där branschspecifika frågor kunde tas upp, drivas och diskuteras. Idag representerar Sveriges Annonsörer Förening 600 medlemsföretag, 1 500 olika varumärken och över 5 000 personer. 18 av Sverige 20 största annonsörer är medlemmar här. De är stolt att presentera att av 5 000 personer är 79 procent kvinnor. Genom att bli medlem hos Sveriges Annonsörer får man tillgång till ett bredd tjänsteutbud där bland annat rådgivning, utbildning, nätverkande, information och representantskap ingår. Se nedan för vad du får som medlem.

  • Ett unikt nätverk endast för dig som annonsör.

Sveriges Annonsörer är en intresseorganisation för dig som är annonsör eller intresserad av reklam. De representerar ingen media, byrårer, konsulter eller bransch. Individer kan från olika håll men med samma mål kopplas samman i nätverket.

  • Tillgång till exklusiva seminarier och nätverksträffar

Under åren har Sveriges Annonsörer haft seminarier, nätverksträffar och medlemsevent runt om i Sverige. Syftet med grundadet var att få inspirera och skapa en plattform för utbyte av erfarenhet. Dessa är helt gratis och mycket lönsamma för annonsörer.

  • Expertrådgivning och företagsanpassad utbildning

Som ett del av ditt medlemskap får du juridisk rådgivning helt kostnadsfritt hos Sveriges Annonsörer. Det finns även tillgång till att få experthjälp inom byråval, digital marknadsföring och media. Det finns också en helt unik och förmånelig utbildning som är företagsanpassad.

  • Koll på det senaste som händeri branschen

Hos Sveriges Annonsörer får du alltid de senaste nyheterna, reklamvärlden ändras hela tiden och här får du trendspaningar och buzzwords. Genom deras digitala nyhetsbrev kommer det direkt i mailboxen.

  • Tillgång till medlemskapet oavsett hur många ni är

Medlemskapet är inte personligt hos Sveriges Annonsörer. Alla som arbetar med reklam, marknadsföring och kommunikation på ett företag kan ta del av alla tillgångar och utbudet. Det kvittar om det är två stycken eller tvåhundra personer.

Här kan du hitta Sveriges Annonsörer Förening och utveckla ditt företag inom annons, reklam och marknadsföring.

annonsteam