Spännande sommar på PEMARE

Det är spännande saker på G hos oss på PEMARE Reklambyrå! Vi växer allt mer för varje dag som går och efter att den svenska sommaren mynnat ut får vi tillökning i teamet. Från och med slutet av augusti joinar tre, superhärliga kvinnor oss, det ser vi fram emot! Kanditaterna har efter en lång process valts ut och det ska bli spännande och se hur deras erfarenhet och kompetens kommer berika oss här på PEMARE.

pemare lisa

Lisa Hermansson är 30 år ung (en kvinnas ålder skojar man inte om!) och har varit i branschen länge. Efter närmare 6 år på reklambyrån Volt kände hon sig redo för nya äventyr, något som vi på PEMARE är mycket glada över! Lisa kommer jobba med copywriting och ersätter Anna Dahlqvist som ska iväg på äventyr i New York. Fröken Hermansson beskriver sig själv som en levnadsglad person som älskar att skratta och har lovat att leverera många fredagsfräckisar framöver.

pemare fredrika

Fredrika Lundholm är 34 år och kommer ursprungligen från Lund där hon de senaste 6 åren har pluggat till en Master i Publik Relations. Fredrika kommer jobba med projektledning och berika verksamheten med en hög dos kreativitet. Fredrika älskar choklad, rödvin och att sjunga. Härligt, tycker vi!

 

greta pemare

Greta Williamson blir i augusti PEMARE´s allra yngsta stjärnskott. Blott 22 år gammal har hon redan 3 år inom marknadsföring på nacken. Greta kommer jobba 50/50 med layout och copywriting eftersom variation är det bästa hon vet. Andra saker som Greta gillar är män i kostym, isglass och hästar, helst på samma gång! Vi ser fram emot att jobba tillsammans med detta energiknippe.