WalkCar är snart här

WalkCar

Företaget Cocoa Motors håller på att bygga den mest efterlängtade produkten någonsin skådat av, ja, vårat kontor. Vi kan hålla med om att vi alla är latmaskar ibland och skulle föredra att sväva fram istället för att behöva gå till jobbet. Cocoa Motors är i startgroparna att släppa WalkCar. Den ser ut som en badrumsvåg med fyra hjul och funderar i princip som en SegWay men utan handstyra, utan du styr och stannar med din balans.

Det som är helt magiskt med WalkCar är att du får plats med den i väskan. Med sin smidiga storlek och sin starka dragningskraft så kommer den kunna ta sig upp för backar, stanna på metern vid tvärbromsningar och har ett imponerande driv. För att tänka på miljön så är brädan batteridriven, så du behöver inte känna dig dålig för att förbrukar fossila bränslen. Maxvikten ligger på 120 kilo och batterierna ska hålla i 3 timmar, så du hinner snurra fram en hel del innan det tar slut. Och skulle batterierna ta slut så är det bara att stoppa ner brädan i din väska och fortsätta till fots, helt perfekt! Prislappen kommer ligga på 6000 svenska riksdaler, vilket absolut kan vara värt att kunna skippa vissa uppförsbackar! Vi på kontoret är helt inställda att detta är något vi bara måste ta in på kontoret, så när den släpps för allmänheten så kommer vi lägga en beställning direkt!

Visst börjar många peka finger direkt och säga att det här kommer bli en hälsorisk när den kommer ut. Men jag tror det gäller att behandla det hela rätt. Självklart måste man röra på sig då och då, men att ha valet, som dessutom passar i väskan, att ibland ta sig fram utan att bränna för många kalorier är något som definitivt har fattats i mitt liv. Sen att det ser superkul ut är såklart ett stort plus!